Chihuahua Kennel

Vi föder upp långhåriga chihuahuor i liten skala under kennelnamnet Chico Zorro´s som betyder liten räv på panska. Våra hundar är älskade familjemedlemmar och lever tillsammans med oss.

Chihuahuan är en väldigt pigg och glad hund, de älskar att leka och är lättlärda och smarta. De tränar gärna agility eller lär sig konster. De är tåligare än många tror och har inga problem med att gå på en långpromenad, springa med cykeln eller följa med på en ridtur.

De är otroligt vänliga och snälla, lätta att ha att göra med och älskar människor. Det finns inget kärleksfullare än en chihuahua och om de får ligger de gärna i famnen och myser hur länge som helst, kramgoare varelse finns inte. De kan vara lite vaktiga och skälla när det kommer nya människor som de inte träffat innan, men så fort de märker att inkräktaren är snäll så gosar de gärna in sig i famnen och bara myser.

Målet med min avel är friska och sunda hundar med ett bra temperament och en god rastyp, jag hälsokollar och ställer ut hundar som ska gå i avel och avlar inte på hundar med ärftliga defekter eller diskvalificerande fel på utställning.

All uppfödning och försäljning sker i enlighet med SKK:s avtal

Jag vill fortsätta hålla kontakten med de som köper valpar av mig, eller de valpköpare som köpt valpar där uppfödaren lånat hane av mig. Jag vill följa upp och se hur det går och se hur de utvecklas, jag kommer också alltid att finnas där för mina valpköpare som hjälp och stöd när jag behövs.